De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Geef uw mening
Geef een score

Elke maand groeit uw kitten evenveel als u in zes maanden deed. De voeding die u hem nu geeft is daarom belangrijker dan ooit. Royal Canin Kitten werd met zorg samengesteld om de ontwikkeling van zijn spieren en botten, tanden en immuunsysteem te ondersteunen. Zo komt hij elke maand een stap dichter bij het prachtdier dat hij zal worden.

 

De kitten is een dier in volle groei. Men rekent dat de groei van de kitten gemiddeld tot het einde van het eerste levensjaar duurt. De duur van deze groeiperiode hangt in de eerste plaats van van de grootte van de kat op volwassen leeftijd. Zo zal een Maine Coon, een van de grootste kattenrassen, een langere groeifase kennen dan een Siamees, waarvan de volwassen dieren merkbaar kleiner zijn dan de gemiddelde Maine Coon.

Niet alleen het skelet en de spieren van de kitten groeien, ook het spijsverterings- en het immuunsysteem zijn nog volop in ontwikkeling.

Voor een goed verloop van de eerste levensfase is het belangrijk dat u uw kitten laat volgen door een dierenarts, zodat de nodige vaccinaties en parasieten bestrijdende behandelingen op het juiste moment kunnen gebeuren. Maar even belangrijk is een kwaliteitsvolle voeding die aan de behoeften van het jonge dier voldoet.

De combinatie van de juiste zorg door een dierenarts, een aangepaste voeding en de liefde die u uw kitten geeft, biedt het dier de beste kansen op een lang en gelukkig leven. 

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier, klik hier

 

 

Ontdek nu Royal Canin® voor uw kat bij de dierenspeciaalzaak of dierenarts in uw buurt.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen