De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Geef uw mening
Geef een score

Obesity Management wordt Satiety Weight Management!

Obesity Management wordt Satiety Weight Management!

Obesity Management verdwijnt uit het assortiment. Wij adviseren u om uw hond over te zetten op Satiety Weight Management. Deze dieetvoeding ter vermindering van overgewicht en het behoud van een gezond gewicht heeft een bewezen betere effectiviteit ten opzichte van Obesity Management.

Bij ROYAL CANIN® werken we samen met wetenschappers en professionals over de hele wereld om de meest precieze hondenvoeding te kunnen leveren. Deze gedrevenheid dwingt ons om onze voedingen steeds in vraag te stellen. Vooruitgang in de wetenschap maakt het ons mogelijk om het Weight Management assortiment te vernieuwen en te verbeteren.

De meest opvallende verandering voor u is de verpakking. Deze werd duidelijker, met één kleur voor alle voedingen ter vermindering van overgewicht en voor de ondersteuning van diabetes, nieuwe duidelijke pictogrammen die de leesbaarheid verhogen en een meer uitgebreide voedingstabel waar ook mixed feeding (de optimale combinatie van onze natte en droge voeding) werd opgenomen.

Dankzij een unieke verhouding van eiwitten en vezels is Satiety Weight Management doeltreffender in het ondersteunen van honden met overgewicht dan Obesity Management. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dieren die Satiety Weight Management te eten krijgen eerder een verzadigd gevoel hebben. Bovendien verliezen dieren met overgewicht sneller en meer gewicht dankzij een lagere energie-opname.

Satiety Weight Management is verkrijgbaar in zowel nat- als droogvoeding en is vakkundig vervaardigd om voedingsoplossingen op maat te bieden om uw hond met overgewicht optimaal te ondersteunen tijdens het afvallen.

De meningen van onze klanten
5/5
1 mening
Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen