De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Geef uw mening
Geef een score

Feiten en mythes over de voeding

Feiten en mythes over de voeding

Voeding is een complexe en verwarrende zaak. Royal Canin is al jarenlang de expert inzake dierenvoeding. Katten en honden staan centraal in elke stap van ons innovatieproces, om de best aangepaste nutritionele antwoorden te ontwikkelen. Laten we daarom samen dieper ingaan op de waarheid over de voedingen van Royal Canin.

Wist u dat?

 Neem na het lezen van dit artikel deel aan onze quiz en maak kans om 25 Royaltypunten te winnen!

Ik heb dit gelezen en neem deel

KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID DOORHEEN HET VOLLEDIGE PRODUCTIEPROCES

Wij werken met exclusieve leveranciers. Die moeten aan strenge eisen beantwoorden en ons zorgvuldig geselecteerde grondstoffen aanleveren. Voor het lossen van de vrachtwagen worden deze grondstoffen gecontroleerd op de aanwezigheid van contaminanten en de voedingswaarde. Het productieproces wordt permanent gecontroleerd in het belang van de voedselkwaliteit en voedselveiligheid. Tot slot wordt elke batch ook voor 100% gecontroleerd, wat opnieuw bijdraagt aan de voedselveiligheid.

 DIERLIJKE BIJPRODUCTEN ZIJN VOEDZAAM

De dierlijke bijproducten die Royal Canin gebruikt voor de ontwikkeling van zijn complete en uitgebalanceerde formules zijn ook geschikt voor menselijke consumptie. Het is belangrijk om te weten dat er geen andere dieren worden geslacht voor de ontwikkeling van onze nutritionele antwoorden. De gebruikte bijproducten zijn smakelijk en hebben belangrijke voedende eigenschappen.

VLEESMEEL HEEFT EEN ZEER HOOG EIWITGEHALTE

Vleesmeel, ook wel gedehydreerde dierlijke eiwitten genoemd, bestaat uit vlees en dierlijke bijproducten waar het water en alle vetten uit onttrokken zijn. Vleesmeel bestaat bijna volledig uit eiwitten, en dat zijn essentiële elementen van het lichaam.

GRANEN ZIJN RIJK AAN VOEDINGSSTOFFEN

De buitenste laag van het graan, het zaadvlies genaamd, is rijk aan vezels, vitamine B en mineralen. Het kiemwit, het deel van het graan dat het zaadvlies van de kern scheidt, is rijk aan koolhydraten en eiwitten. De kiem die de kern vormt, is rijk aan voedingsstoffen, antioxidanten, vitaminen en goede vetten. Bewerkte granen zijn erg goed verteerbaar. Als ze voldoende gemalen en gekookt worden, zijn plantaardige eiwitten perfect verteerbaar voorkatten en honden.

Wist u dat?

  • Er bestaan verschillende misvattingen over de productie en kwaliteit van voedingen in brokvorm.
  • Vleesmeel is vlees waaraan het water en de vetten onttrokken zijn.
  • Bijproducten zijn smakelijk en hebben belangrijke voedende eigenschappen.
QUIZ
Wist u dat?

 Neem na het lezen van dit artikel deel aan onze quiz en maak kans om 25 Royaltypunten te winnen!

De meningen van onze klanten
4/5
9 mening
Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen