De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Geef uw mening
Geef een score

Hoe bewaar ik voeding van Royal Canin?

Hoe bewaar ik voeding van Royal Canin?

Welke soort Royal Canin-voeding u ook aan uw huisdier geeft, een goede bewaring is essentieel om de kwaliteit en smakelijkheid te waarborgen! De kwaliteit en smakelijkheid van de voeding zal geleidelijk afnemen wanneer ze niet goed bewaard wordt. Bij een slechte bewaring van de voeding kan deze bovendien ranzig worden, de vitamines worden afgebroken en de voedingswaarde gaat verloren. Onderstaande tips zullen u helpen uw voeding optimaal te bewaren.

Wist u dat?

 Neem na het lezen van dit artikel deel aan onze quiz en maak kans om 25 Royaltypunten te winnen!

Ik heb dit gelezen en neem deel

  1. Bewaar uw voeding in de originele verpakking van Royal Canin

De innovatieve verpakking van Royal Canin waarbij zuurstof in de zak vervangen wordt door stikstof, zorgt ervoor dat er minimaal contact is tussen de verpakte brokken en zuurstof. Dit proces garandeert de kwaliteit en smakelijkheid van de voeding. Om onze droogvoedingen zo lang mogelijk optimaal te houden en oxidatie tegen te gaan worden er bovendien ook antioxidanten toegevoegd aan de voeding.

 

  1. Geopende voeding bewaren

De beste manier om de geopende voeding vers te houden is door ze te bewaren in de originele verpakking, die in een luchtdicht afsluitbare plastic bewaarton geplaatst wordt. Bewaar de voeding steeds op een donkere, vocht- en tochtvrije plaats. Geopende zakken moeten hermetisch worden afgesloten en worden best niet langer dan een maand bewaard.

 

  1. Ongeopende zakken bewaren

Ongeopende zakken moeten op een hoger gelegen plaats worden opgeslagen. De zakken mogen niet in contact staan met de vloer en de muren om schade aan de verpakking te voorkomen. Ongeopende zakken kunnen tot een jaar bewaard worden. Houd wel steeds de uiterste houdbaarheidsdatum in het oog, deze staat steeds vermeld op de verpakking.

 

  1. Vermijd dat ongedierte bij de voeding kan komen

 

  1. Het invriezen van onze voeding wordt afgeraden

 

WIST U DAT…

  • De voeding van Royal Canin voor het verpakken nogmaals door de metaaldetector gaat om de kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen?

  • De innovatieve verpakking van Royal Canin ervoor zorgt dat er minimaal contact is tussen de verpakte brokken en zuurstof, waardoor de voeding langer bewaard kan worden?

  • Geopende zakken best binnen de maand geconsumeerd worden?

  • Ongeopende zakken tot een jaar bewaard kunnen worden?

QUIZ
Wist u dat?

 Neem na het lezen van dit artikel deel aan onze quiz en maak kans om 25 Royaltypunten te winnen!

De meningen van onze klanten
5/5
2 mening
Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen