De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Geef uw mening
Geef een score

Dit is niet zomaar een kat.

Voor hij uitgroeit tot een echte kat, ondergaat het lichaam van een kitten de grootste veranderingen van zijn hele leven. Deze veranderingen verlopen niet allemaal aan hetzelfde tempo. De spijsverteringsstelsel zal bijvoorbeeld nog een paar maanden onvolgroeid blijven. Maar doordat Royal Canin Kitten speciaal werd samengesteld om de verteringsveiligheid te garanderen, kunt u er zeker van zijn dat hij altijd de uitgebalanceerde voeding krijgt die hij nodig heeft om uit te groeien tot een prachtige volwassen kat.

 

De kitten is een dier in volle groei. Men rekent dat de groei van de kitten gemiddeld tot het einde van het eerste levensjaar duurt. De duur van deze groeiperiode hangt in de eerste plaats van van de grootte van de kat op volwassen leeftijd. Zo zal een Maine Coon, een van de grootste kattenrassen, een langere groeifase kennen dan een Siamees, waarvan de volwassen dieren merkbaar kleiner zijn dan de gemiddelde Maine Coon.

Niet alleen het skelet en de spieren van de kitten groeien, ook het spijsverterings- en het immuunsysteem zijn nog volop in ontwikkeling.

Voor een goed verloop van de eerste levensfase is het belangrijk dat u uw kitten laat volgen door een dierenarts, zodat de nodige vaccinaties en parasieten bestrijdende behandelingen op het juiste moment kunnen gebeuren. Maar even belangrijk is een kwaliteitsvolle voeding die aan de behoeften van het jonge dier voldoet.

De combinatie van de juiste zorg door een dierenarts, een aangepaste voeding en de liefde die u uw kitten geeft, biedt het dier de beste kansen op een lang en gelukkig leven. 

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier, klik hier

 

Ontdek alles over de groei van uw kitten in onze video!

 

Ontdek nu Royal Canin® voor uw kat bij de dierenspeciaalzaak of dierenarts in uw buurt.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen