De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Geef uw mening
Geef een score

ROYAL CANIN® – Het dier op de eerste plaats

ROYAL CANIN® – Het dier op de eerste plaats

Bij Royal Canin® geloven wij dat katten en honden anders zijn dan mensen. Wij respecteren hen als de complexe en wonderlijke wezens die ze zijn. Ze zijn uniek en hebben unieke voedingsbehoeften die onmiskenbaar anders zijn dan de onze. Maar ken je onze geschiedenis? Weet je waarom wij anders zijn en waarom je voor voeding van Royal Canin® moet kiezen? Ontdek ons verhaal hieronder.

ONZE GESCHIEDENIS

Veterinair chirurg dr. Jean Cathary richtte in 1967 Royal Canin® op in Frankrijk. Dr. Cathary wilde dierenvoeding produceren die op wetenschappelijke bevindingen gestoeld is. Zijn doel was een onderneming die gebaseerd is op het vergaren van kennis over katten en honden, waarbij de dieren te allen tijde gerespecteerd worden en bovenal van waaruit men geavanceerde voeding produceert die aansluit op hun specifieke behoeften.

 

WAT MAAKT ONS ANDERS?

Bij Royal Canin® zijn wij ervan overtuigd dat gezelschapsdieren anders zijn dan mensen. Het zijn unieke dieren met unieke voedingsbehoeften die onmiskenbaar anders zijn dan de onze. Dankzij diepgaand onderzoek identificeerden we deze behoeften en ontwikkelden wij een volledig assortiment premium Gezondheidsvoedingen die speciaal voor katten en honden werd samengesteld - groot of klein, jong of oud, raszuiver of van gemengde afkomst. Omdat wij weten dat enkel voeding van de beste kwaliteit écht bijdraagt tot de gezondheid en schoonheid van onze gezelschapsdieren.

 

WAAROM VOOR VOEDING VAN ROYAL CANIN® KIEZEN?

Royal Canin® erkent dat er fundamentele verschillen bestaan tussen rassen, groottes en levensfases die veel verder gaan dan enkel het uiterlijke voorkomen. Dankzij de wetenschap en onderzoek hebben wij een diepgaand inzicht in deze verschillen verkregen. Wij benutten deze kennis om innovatieve voedingsoplossingen te ontwikkelen die de behoeften van elk individueel dier respecteren. Bij Royal Canin® zijn wij begaan met elk detail om zo voedingen op maat aan te bieden waarmee uw gezelschapsdier uitgroeit tot een prachtdier.

 

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE VOEDING

De beste premium dierenvoeding ter wereld samenstellen is geen sinecure. Al onze formules voor katten- en hondenvoeding bevatten soms meer dan 50 voedingsstoffen die in de juiste verhoudingen aanwezig moeten zijn om katten en honden met verschillende groottes, leeftijden, rassen en leefgewoonten, en met specifieke behoeften doeltreffend te voeden.

Gezondheidsvoeding dient 4 doelen:

Dankzij onze focus op wetenschap staat het dier altijd centraal bij het samenstellen van voedingen en de gebruikte ingrediënten worden altijd geselecteerd om de nutritionele waarde van de voeding te maximaliseren.

1. Lichaamsontwikkeling en onderhoud: Aminozuren, mineralen, vitaminen en vetzuren beantwoorden aan de voedingsbehoeften voor een gezonde fysieke ontwikkeling en het onderhoud van het organisme.

2. Energietoevoer: Eiwitten, koolhydraten en vetten voeren energie aan voor de kat of hond.

3. Preventie: De beste antioxidanten, prebiotica, vezels en essentiële vetzuren helpen nierproblemen, spijsverteringsstoornissen, ouderdomsverschijnselen en andere veel voorkomende gezondheidsproblemen te bestrijden.

4. Speciale verzorging: Specifieke voedingsstoffen worden in bepaalde samenstellingen beperkt of toegevoegd om katten en honden te helpen bepaalde gezondheidsproblemen te overwinnen.

 

DE VORM EN GROOTTE VAN DE BROK

Onze brokken zijn beter doordacht dan men zou verwachten.

Bij Royal Canin® kiezen we bij de ontwikkeling van onze brok weloverwogen voor een bepaalde grootte, vorm, textuur en dichtheid, zodat de brokken aansluiten op de specifieke eigenschappen van de hond of kat waar ze voor bedoeld zijn. Zo staan Labrador Retrievers erom bekend dat ze heel snel en zonder te kauwen eten. Hun donutvormige brok werd ontwikkeld om hen aan te moedigen om te kauwen en vertraagt ook de eetsnelheid. De Perzische kat staat dan weer bekend om zijn prachtige lange vacht en brachycefale (platte) gezicht. Perzen gebruiken de onderkant van hun tong om de brokken vast te nemen, en daarom ontwikkelden wij een amandelvormige brok die ze makkelijker kunnen oppakken.

Daarnaast zijn ook de grootte en leeftijd van de kat of hond van belang voor de grootte en textuur van de brok. De brok voor een hond van de grootste rassen is bijvoorbeeld groter en brozer dan de brok van een pup van de kleinste rassen, die kleiner en zachter moet zijn.

 

Royal Canin® wil het leven van katten en honden verbeteren met baanbrekende innovaties die de link tussen gezondheid en voeding versterken. Kennis van en respect voor katten en honden zijn de fundamenten van de ethiek van Royal Canin®. Wij bieden nutritionele antwoorden aan die perfect beantwoorden aan de behoeften van het dier. Voor ons zijn de wetenschap en observatie van dieren gebaseerd op wetenschappelijke expertise van het hoogste niveau.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen