De geschikte voeding vinden
Royal Canin

De unieke eigenschappen van uw Jack Russell

Een grote hond in een klein lichaam
De Jack Russell Terriër is een actieve, atletische, intelligente, onverschrokken en vooral... Meer lezen
De Jack Russell Terriër is een actieve, atletische, intelligente, onverschrokken en vooral koppige hond. Geen hond dus voor wie een rustig leven wenst! Desondanks is hij met zijn geweldige karakter en verlangen naar plezier een fantastisch gezelschapsdier voor wie zijn onuitputtelijke energie kan bijhouden!
De barrièrefunctie van de huid ondersteunen
Een glanzende vacht en een gezonde huid bieden een duidelijke indicatie van de algemene... Meer lezen
Een glanzende vacht en een gezonde huid bieden een duidelijke indicatie van de algemene gezondheid van een hond. Het is dus essentieel dat de huid zijn barrièrefunctie ten volle kan vervullen, wetende hoe actief een Jack Russell is.
Op de mondhygiëne letten
De Jack Russell is als kleine hond gevoelig voor tandproblemen. Een goede mondhygiëne staat dan... Meer lezen
De Jack Russell is als kleine hond gevoelig voor tandproblemen. Een goede mondhygiëne staat dan ook centraal om tandsteen en dus tandverlies te voorkomen.

Verantwoorde voeding voor uw Jack Russell

Wist u dat we een specifieke voeding aanbieden die helemaal afgestemd is op de behoeften van uw Jack Russell Terriër? Onze formule JACK RUSSELL TERRIER is dé voeding bij uitstek voor dit ras, omdat ze specifieke voedingsstoffen bevat die de typische eigenschappen van de Jack Russell ondersteunen.
 • Exclusieve brok
  Het kleine vierkante brokje is aangepast aan de kaken van de Jack Russell en stimuleert hem om te kauwen, wat de tandhygiëne bevordert.
 • Ondersteuning van de spierkracht
  De Jack Russell Terriër is een krachtige hond met een mooi gespierde lichaamsbouw. Om dit spierstelsel...
  De Jack Russell Terriër is een krachtige hond met een mooi gespierde lichaamsbouw. Om dit spierstelsel optimaal te ondersteunen, biedt onze voeding JACK RUSSELL TERRIER een aangepast eiwitgehalte.
  Meer lezen
 • Ondersteuning van een gezonde vacht
  De Jack Russell Terriër heeft een gevoelige huid en vacht. Om deze optimaal te onderhouden, werd een...
  De Jack Russell Terriër heeft een gevoelige huid en vacht. Om deze optimaal te onderhouden, werd een specifieke combinatie van vitaminen, aminozuren en vetzuren geselecteerd.
  Meer lezen
Video

Jack Russell

Bekijk onze video voor meer informatie over de JACK RUSSELL

Het karakter van de Jack Russell

De Jack Russell kan soms erg brutaal en ietwat uitdagend uit de hoek komen, dit ras is dan ook geen ideale keuze voor nieuwe hondeneigenaars. Om hem doeltreffend te kunnen trainen, moet u enerzijds begrijpen hoe de geest van dit ras werkt en anderzijds heel veel tijd aan uw Jack Russell Terriër kunnen spenderen. Aan de basis van het temperament van de Jack Russell ligt immers een uitbundige, onafhankelijke en hoogst intelligente ziel. Hij is gek op actie en avontuur en kan dan ook soms vervelende fratsen uithalen! De Jack Russell is gek op zoeken en jagen en doet er vaak alles aan om zijn behoefte aan graven, onderzoeken en achtervolgen te vervullen.

 

Oorsprong

Hij heeft de reputatie een van de meest actieve en behendige kleine hondenrassen ter wereld te zijn en hoewel hij oorspronkelijk ontwikkeld werd in Engeland in het midden van de 19de eeuw, wordt de Jack Russell Terriër pas als rashond erkend door de Britse Kennel Club sinds 1 januari 2016! Dat komt doordat de Jack Russell Terriër voordien geïdentificeerd werd als een 'type' en niet als een ras op zich, vanwege de enorme verscheidenheid van honden die werden beschreven als Jack Russell Terriërs. De rasstandaard, zoals die erkend wordt door de Britse Kennel Club, is nog niet voltooid.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen