De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Waarom heeft Royal Canin rasvoeding?

Heel goede vraag, want er bestaan een aantal misvattingen over onze rasvoeding. Mensen denken vaak (onterecht!) dat dit een marketingstunt is. Niets is minder waar! De visie van Royal Canin is al sinds 1968 kwaliteitsvoeding op maat, waarbij de behoeften van de hond en kat altijd op de eerste plaats komen. Al onze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zijn tot stand gekomen dankzij een gespecialiseerd team van dierenartsen, voedingsdeskundigen, fokkers en andere specialisten. Voor onze rasvoeding is dit niet anders. Een Chihuahua is geen Deense Dog en een Labrador is geen Golden Retriever.

Elk ras heeft zijn eigen specifieke behoeften en daarom ontwikkelde Royal Canin 40 unieke formules voor 24 hondenrassen en 10 unieke formules voor 7 kattenrassen. Elke rasvoeding heeft een unieke samenstelling van voedingsstoffen die de nutritionele behoeften van elk ras zo goed mogelijk ondersteunt. Daarnaast zijn de grootte, vorm, textuur en densiteit van de brok aangepast aan de kaken, tanden en manier van opnemen van elk ras.

Zo heeft onze Persvoeding een amandelvormige brok, omdat uit een studie blijkt dat de Pers haar brokjes het liefst oplikt met de tong. De amandelvormige brok is hier uitstekend voor geschikt. De golfvormige brok is dan weer gemakkelijk op te nemen door de Boxer met zijn platte snuit. Zo ziet u maar: wij laten niets aan het toeval over en onze rasvoeding is allesbehalve een marketingstunt!

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?
Bevat deze FAQ geen antwoord op uw vraag of hebt u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze support.
Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen