De geschikte voeding vinden
Royal Canin

De unieke eigenschappen van uw Ragdoll

Toon haar vacht in al haar schitterende schoonheid
De huid en vacht zijn prima barometers voor de algemene gezondheidstoestand van de kat... Meer lezen
De huid en vacht zijn prima barometers voor de algemene gezondheidstoestand van de kat. De zijdeachtige en ongelooflijk zachte vacht van de Ragdoll is dan ook een prijswinnaar. De vacht is het langst en dichtst rond de nek, waardoor het lijkt alsof ze een bontje om haar hals draagt.
Een van de grootste katten
Met haar grote lichaam en zware botten heeft de Ragdoll behoefte aan een voeding met de juiste... Meer lezen
Met haar grote lichaam en zware botten heeft de Ragdoll behoefte aan een voeding met de juiste voedingsstoffen voor gezonde botten en gewrichten, maar wel zonder te veel calorieën. Hoe dan ook, zoals elke echt grote kat stelt ze hoge eisen aan haar spieren en gewrichten.
Uitkijken voor een vergroot hart
Dit ras is gevoelig voor hartproblemen. Laat uw Ragdoll regelmatig door de dierenarts controleren.

Verantwoorde voeding voor uw Ragdoll

Wist u dat we een specifieke voeding aanbieden die helemaal afgestemd is op uw Ragdoll? Onze formule RAGDOLL is dé voeding bij uitstek voor dit kattenras, omdat ze specifieke voedingsstoffen bevat die de typische eigenschappen van de Ragdoll ondersteunen.
 • Exclusieve brok
  Ragdolls hebben een brede kaak. De specifieke brokken maken het de kat gemakkelijker om ze te grijpen en moedigen haar aan om te kauwen.
 • Ondersteuning van gezonde gewrichten
  Het grote formaat van de Ragdoll kan haar gewrichten belasten. Deze voeding is zo samengesteld dat ze...
  Het grote formaat van de Ragdoll kan haar gewrichten belasten. Deze voeding is zo samengesteld dat ze gezonde botten en gewrichten ondersteunt. Verrijkt met EPA en DHA.
  Meer lezen
 • Mooie vacht
  De schoonheid en gezondheid van de lange vacht worden beschermd en versterkt door een evenwichtige...
  De schoonheid en gezondheid van de lange vacht worden beschermd en versterkt door een evenwichtige combinatie van vitaminen, mineralen en onverzadigde vetzuren.
  Meer lezen
 • Ondersteuning van de hartgezondheid
  De voeding is verrijkt met taurine en omega 3-vetzuren om de hartgezondheid te ondersteunen.
Video

Ragdoll

Bekijk onze video voor meer informatie over de Ragdoll

Het karakter van de Ragdoll

Door haar rustige, zachtmoedige en volgzame temperament is deze kat gemakkelijk in de omgang. Ze houdt niet van drukte en lawaai. Ze is sociaal en kan goed samenleven met soortgenoten en honden. Ze is heel vriendelijk en aanhalig, en houdt absoluut niet van eenzaamheid. Ze past zich perfect aan in een appartement. Niet lawaaierig.

 

Oorsprong

De Ragdoll is ontstaan in Los Angeles door een kruising tussen een witte Turkse Angora kattin en een Heilige Birmaan kater. In 1965 werd het ras in de Verenigde Staten erkend en in 1969 werden de eerste Ragdolls ingevoerd in Groot-Brittannië. Deze rustige en zachtmoedige kat met halflange zijdeachtige vacht is gemakkelijk in de omgang en past zich uitstekend aan aan het leven in een appartement.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen