De geschikte voeding vinden
Royal Canin

De unieke eigenschappen van uw Noorse Boskat

Unieke dichte halflange dubbele vacht
De dikke vacht van de Noorse boskat bestaat uit een bovenste waterafstotende laag en een dikke, wollige onderlaag die voor de isolatie zorgt.
De gewrichten beschermen dankzij de controle van de fysieke conditie!
Laat het avontuur maar komen: deze kat met een sterk jachtinstinct en een voorkeur voor klimmen... Meer lezen
Laat het avontuur maar komen: deze kat met een sterk jachtinstinct en een voorkeur voor klimmen en spelen, moet een manier vinden om haar energie kwijt te raken. Bewegen is uitermate belangrijk! De Noorse Boskat kan haar gewrichten overbelasten door haar neiging tot overgewicht en haar afmetingen.
Een sterke kaak
Haar snoet volgt de lijn van de driehoekige kop, en de krachtige kaak heeft nood aan aangepaste... Meer lezen
Haar snoet volgt de lijn van de driehoekige kop, en de krachtige kaak heeft nood aan aangepaste brokken om te vermijden dat ze te snel eet en haar voeding doorslikt.

Verantwoorde voeding voor uw Noorse Boskat

Wist u dat we een specifieke voeding aanbieden die helemaal afgestemd is op de behoeften van uw Noorse Boskat? Onze formule NORWEGIAN is dé voeding bij uitstek voor dit kattenras, omdat ze specifieke voedingsstoffen bevat die de typische eigenschappen van de Noorse Boskat ondersteunen.
 • Exclusieve brok
  De speciale vorm van de brokken met drie vertakkingen is afgestemd op de sterke kaken van de Noorse Boskat...
  De speciale vorm van de brokken met drie vertakkingen is afgestemd op de sterke kaken van de Noorse Boskat. De unieke vorm van de brokken bevordert het kauwen waardoor het voedsel minder snel wordt ingeslikt.
  Meer lezen
 • Behoud van een ideaal gewicht
  Noorse Boskatten die niet naar buiten kunnen zijn gevoelig voor overgewicht. Daarom heeft deze voeding een...
  Noorse Boskatten die niet naar buiten kunnen zijn gevoelig voor overgewicht. Daarom heeft deze voeding een aangepast eiwit-, vezel- en caloriegehalte en helpt zo uw Noorse Boskat haar ideale lichaamsgewicht te behouden.
  Meer lezen
 • Ondersteuning van gezonde gewrichten
  Hun hoge gewicht en actieve levensstijl vragen veel van de gewrichten van de Noorse Boskat...
  Hun hoge gewicht en actieve levensstijl vragen veel van de gewrichten van de Noorse Boskat. Dankzij specifieke voedingsstoffen zoals de omega 3-vetzuren EPA en DHA, die het kraakbeen ondersteunen, ondersteunt deze voedingsoplossing de soepelheid van de gewrichten.
  Meer lezen
 • Een glanzende vacht
  De schoonheid en gezondheid van de lange vacht worden ondersteund door een combinatie van vitaminen, mineralen en onverzadigde vetzuren.
 • Natuurlijke eliminatie van ingeslikte haren
  Een selectie van voedingsvezels zoals psyllium garandeert een betere eliminatie van de ingeslikte haren via de uitwerpselen.
Video

Noorse Boskat

Bekijk onze video voor meer informatie over de Noorse Boskat

Het karakter van de Noorse Boskat

De Noorse Boskat is een zelfverzekerde kat. Hoewel ze graag in de buurt is van haar eigenaar, is ze niet per se een schootkat. Ze heeft een duidelijke eigen wil, maar een makkelijk karakter. De Noorse Boskat moet voldoende ruimte hebben en de mogelijkheid om te klimmen. De vacht vraagt een regelmatige verzorging.

 

Oorsprong

Zoals de naam doet vermoeden, is de Noorse Boskat afkomstig van Noorwegen. Talloze legendes beschrijven deze ‘sprookjeskat’ als een grote kat met een lange, dikke staart. De dikke, isolerende en waterdichte vacht is het resultaat van het leven in het zeer strenge Scandinavische klimaat. De Noorse Boskat wordt geprezen voor haar wilde, robuuste uiterlijk en haar natuurlijke schoonheid.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen