De geschikte voeding vinden
Royal Canin

De unieke eigenschappen van uw Franse Buldog

Brachycefaal en licht prognatisch
Een kort, vierkant hoofd, een korte neus, een uitstekende onderkaak en een erg krachtige... Meer lezen
Een kort, vierkant hoofd, een korte neus, een uitstekende onderkaak en een erg krachtige slaapspier om te kauwen … Dit alles maakt het voor de Franse Buldog erg moeilijk om brokken vast te grijpen en het zet hem aan om zijn eten in te slikken zonder te kauwen.
De spieren onderhouden zonder overdaad
Om zijn krachtige spieren te onderhouden heeft de Franse Buldog nood aan voldoende lichaamsbeweging... Meer lezen
Om zijn krachtige spieren te onderhouden heeft de Franse Buldog nood aan voldoende lichaamsbeweging. Korte dagelijkse wandelingen zijn daarvoor beter dan veel lopen of springen, want dat kan zijn gewrichten belasten.
Gevoelig voor ademhalings- en spijsverteringsproblemen
De brachycefale vorm van zijn hoofd en de soms erg nauwe neusgaten maken het wat moeilijker om... Meer lezen
De brachycefale vorm van zijn hoofd en de soms erg nauwe neusgaten maken het wat moeilijker om te ademen. Vooral bij warm weer, of als de Franse Buldog te dik is, kan dit hem parten spelen. Franse Buldoggen hebben geregeld last van spijsverteringsproblemen, zoals winderigheid en stinkende ontlasting.

Verantwoorde voeding voor uw Franse Buldog

Wist u dat Royal Canin® een specifieke voeding aanbiedt die helemaal afgestemd is op uw Franse Buldog? Onze formule FRENCH BULLDOG is dé voeding bij uitstek voor dit ras, omdat ze specifieke voedingsstoffen bevat die de typische eigenschappen van de Franse Buldog ondersteunen.
 • Exclusieve brok
  De Franse Buldog heeft een korte (brachycefale) en brede snuit en zijn onderkaak is diep, vooruitstekend...
  De Franse Buldog heeft een korte (brachycefale) en brede snuit en zijn onderkaak is diep, vooruitstekend en opgericht. De exclusieve vorm van de ROYAL CANIN® FRENCH BULLDOG-brokken zorgt ervoor dat dit hondenras de brokken gemakkelijker kan oppakken en bevordert het kauwen.
  Meer lezen
 • Ondersteuning van een gespierde lichaamsbouw en gezonde gewrichten
  Dankzij een juiste verhouding tussen de eiwitten en de vetten beantwoordt deze voedingsoplossing perfect...
  Dankzij een juiste verhouding tussen de eiwitten en de vetten beantwoordt deze voedingsoplossing perfect aan de behoeften van dit gespierde ras. Er werden specifieke voedingsstoffen zoals de omega 3-vetzuren EPA en DHA toegevoegd om de soepelheid en gezondheid van de gewrichten te ondersteunen.
  Meer lezen
 • Ondersteuning van de spijsvertering
  Dankzij het gebruik van uiterst verteerbare ingrediënten en rijst als zetmeelbron zullen minder...
  Dankzij het gebruik van uiterst verteerbare ingrediënten en rijst als zetmeelbron zullen minder afvalstoffen in de dikke darm overblijven. Specifieke vezels zorgen bovendien voor een evenwichtige darmflora. Hiermee draagt deze voeding bij tot het verminderen van gisting in de darm, wat spijsverteringsstoornissen, winderigheid en slechte geur van de ontlasting kan veroorzaken.
  Meer lezen Verbergen
 • Gezonde huid
  BULLDOG ADULT helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen (exclusief complex) en de huid gezond te houden (EPA & DHA).
Video

Franse Buldog

Bekijk onze video voor meer informatie over de FRANSE BULDOG

Het karakter van de Franse Buldog

De Franse Buldog is een goede waakhond, maar is ook een erg aanhankelijke en gevoelige gezelschapshond die, zoals alle honden, nood heeft aan een goede opvoeding om een sociale hond te worden.

 

Oorsprong

De Franse Buldog is oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk. Franse Buldoggen zijn een molosserachtig ras van klein formaat, met een opvallende snuit, een compacte lichaamsbouw en stevige beenderen. De krachtige hondjes zien er alert, actief en intelligent uit. Ze zijn extravert, vrolijk, speels, atletisch, en bovenal zeer lief voor hun volwassen baasjes en kinderen.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen