De geschikte voeding vinden
Royal Canin

De unieke eigenschappen van uw Bichon Frisé

De gevoelige urinewegen verzorgen
De Bichon Frisé heeft een aanleg voor urinestenen, die zich in de blaas of de urinewegen kunnen vormen... Meer lezen
De Bichon Frisé heeft een aanleg voor urinestenen, die zich in de blaas of de urinewegen kunnen vormen. Het is belangrijk voldoende wateropname te stimuleren en uw Bichon Frisé regelmatig uit te laten, zodat de urine niet te sterk geconcentreerd wordt. In sterk geconcentreerde urine kan kristalvorming makkelijker optreden. Een uitgebalanceerde voeding met een aangepast gehalte aan mineralen kan helpen de urinewegen gezond te houden.
De huid en vacht beschermen
De vacht van de Bichon Frisé groeit voortdurend en moet daarom regelmatig getrimd worden. Dit ras staat bovendien ook bekend om zijn gevoelige huid.
Het optimale gewicht behouden
De Bichon Frisé is in de eerste plaats een binnenlevende hond, die vaak een neiging tot... Meer lezen
De Bichon Frisé is in de eerste plaats een binnenlevende hond, die vaak een neiging tot gewichtstoename heeft. Om zijn optimale gewicht te helpen behouden en zijn gewrichten gezond te helpen houden, heeft hij baat bij een gecontroleerde hoeveelheid voeding en voldoende dagelijkse lichaamsbeweging.

Verantwoorde voeding voor uw Bichon Frisé

Wist u dat wij een specifieke voeding hebben die helemaal afgestemd is op uw Bichon Frisé? Onze formule BICHON FRISÉ is dé voeding bij uitstek voor dit ras, omdat ze specifieke voedingsstoffen bevat die de typische eigenschappen van de Bichon Frisé ondersteunen.
 • Exclusieve brok
  Deze samenstelling helpt de vorming van tandsteen te verminderen dankzij de calciumvangers die de...
  Deze samenstelling helpt de vorming van tandsteen te verminderen dankzij de calciumvangers die de omzetting van tandplak in tandsteen helpen verminderen.
  Meer lezen
 • Ideaal lichaamsgewicht
  Deze voeding helpt uw Bichon Frisé zijn ideale lichaamsgewicht te behouden.
 • Ondersteuning van de urinewegen
  Helpt bij het behoud van gezonde urinewegen. Moedig uw hond ook aan om te drinken om verdunning van de urine te bevorderen.
 • Gezonde huid en vacht
  BICHON FRISE ADULT helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen (exclusief complex), de gezondheid...
  BICHON FRISE ADULT helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen (exclusief complex), de gezondheid van de huid te behouden (Omega-3 vetzuren waaronder EPA en DHA, vitamine A) en de vacht te verzorgen. Verrijkt met bernagieolie.
  Meer lezen
Video

Bichon Frisé

Bekijk onze video voor meer informatie over de BICHON FRISÉ

Het karakter van de Bichon Frisé

De Bichon Frisé is een aangename gezelschapshond. Zoals elke hond heeft ook dit ras nood aan beweging om zijn ideale lichaamsgewicht te helpen behouden.

 

Oorsprong

De Bichon Frisé is oorsponkelijk afkomstig uit Frankrijk. De geschiedenis van het ras gaat helemaal terug tot de Romeinen, en de meeste van zijn voorouders waren dan ook Italiaans. Door de eeuwen heen was hij oorspronkelijk vooral geliefd door de adel, waarna ook het volk hem met open armen ontving. Intussen is hij als gezelschapshond populair geworden over de hele wereld, vooral de voorbije 60 jaar. Bichon Frisés zijn levendige, kleine honden met expressieve ogen en een onbezorgd, speels karakter.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen