De geschikte voeding vinden
Royal Canin

De unieke eigenschappen van uw Beagle

Een sterk, compact gestel
De Beagle is een sterke, compacte en gespierde hond wiens spieren goed uitkomen onder zijn... Meer lezen
De Beagle is een sterke, compacte en gespierde hond wiens spieren goed uitkomen onder zijn glanzende korte vacht. Zijn botstructuur en gewrichten moeten ondersteund worden met een voeding die voedingsstoffen bevat die de gewrichten gezond houden.
Gewichtstoename in de gaten houden
Net als veel andere rassen die oorspronkelijk werkhonden waren maar nu populaire... Meer lezen
Net als veel andere rassen die oorspronkelijk werkhonden waren maar nu populaire gezelschapsdieren geworden zijn, heeft de Beagle een neiging tot gewichtstoename. Omdat hij ook een grote eetlust heeft, is het bijzonder belangrijk om zijn voedselinname zorgvuldig te controleren.
De gewrichten gezond houden
De Beagle is sterk, stevig en atletisch, en is van nature voor alle activiteiten enthousiast... Meer lezen
De Beagle is sterk, stevig en atletisch, en is van nature voor alle activiteiten enthousiast. Omdat hij bovendien een natuurlijke neiging tot gewichtstoename heeft, kunnen zijn botten en gewrichten zwaar belast worden.

Verantwoorde voeding voor uw Beagle

Wist u dat Royal Canin® een specifieke voeding aanbiedt die helemaal afgestemd is op uw Beagle? Onze formule BEAGLE is dé voeding bij uitstek voor dit ras, omdat ze specifieke voedingsstoffen bevat die de typische eigenschappen van de Beagle ondersteunen.
 • Exclusieve brok
  De Beagle heeft een rechte en vierkante, middellange snuit met gelijkmatige kaken. De grootte, vorm en...
  De Beagle heeft een rechte en vierkante, middellange snuit met gelijkmatige kaken. De grootte, vorm en textuur van de ROYAL CANIN® BEAGLE-brokken zijn zo gemaakt dat dit ras ze gemakkelijk kan oppakken en aangezet wordt om te kauwen.
  Meer lezen
 • Gecontroleerde voedingsopname
  De vorm van de brokken werd specifiek ontwikkeld om de eetsnelheid te vertragen en het kauwen te bevorderen.
 • Ideaal gewicht
  Een evenwichtige energietoevoer helpt om uw Beagle levendig, gezond én op een ideaal lichaamsgewicht te houden.
 • Ondersteuning van de gewrichten
  Specifieke voedingsstoffen zoals de omega 3-vetzuren EPA en DHA uit visolie ondersteunen soepele en gezonde gewrichten.
Video

Beagle

Bekijk onze video voor meer informatie over de Beagle

Het karakter van de Beagle

Het temperament van de Beagle is zeer uniek; geen enkel ander ras beschikt over hetzelfde typische karakter. Zo beschikken Beagles over het instinct om te achtervolgen en te rennen, maar zijn ze tegelijk gewoonlijk heel loyaal tegenover hun menselijke gezinsleden en zijn het dan ook heerlijke huisdieren.

 

Oorsprong

Voor heel wat de liefhebbers van het ras blijft de Beagle hét archetype onder de talloze hondenrassen. Beagles worden in Europa al eeuwenlang gefokt, maar het waren de Britten die de raskenmerken vastlegden. De Beagle Club werd opgericht in 1890 en de rasstandaard volgde snel daarna. Beagles zijn stevige, compacte honden die kwaliteit zonder enige vorm van lompheid uitstralen.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen