De geschikte voeding vinden
Royal Canin

De unieke eigenschappen van uw Duitse Herder

Verteringsveiligheid verzekeren
Een gezonde spijsvertering is van groot belang tijdens de groeiperiode van de jonge Duitse... Meer lezen
Een gezonde spijsvertering is van groot belang tijdens de groeiperiode van de jonge Duitse Herder: het spijsverteringsstelsel is namelijk nog niet volledig ontwikkeld en neemt voedingsstoffen nog niet even goed op als bij volwassen honden. Een voeding op basis van zorgvuldig gekozen eiwitbronnen en vezels ondersteunt het spijsverteringsstelsel.
De huid en vacht verzorgen
De Duitse Herder heeft de neiging om hogere pH-waarden van de huid te vertonen, waardoor hij meer kans heeft op bacteriële infecties.
Gewrichten onder druk
Het levendige temperament van de Duitse Herder in combinatie met zijn aanzienlijke... Meer lezen
Het levendige temperament van de Duitse Herder in combinatie met zijn aanzienlijke lichaamsgewicht betekenen een grote belasting voor zijn gewrichten. Een voeding die verrijkt is met speciaal uitgekozen voedingsstoffen biedt de nodige ondersteuning voor de gewrichten.

Verantwoorde voeding voor uw Duitse Herder

Wist u dat Royal Canin® een specifieke voeding aanbiedt die helemaal afgestemd is op uw Duitse Herder? Onze formule GERMAN SHEPHERD is dé voeding bij uitstek voor dit ras, omdat ze specifieke voedingsstoffen bevat die de typische gevoeligheden van de Duitse Herder ondersteunen.
 • Exclusieve brok
  De Duitse Herder heeft een lange, sterke muil met sterke tanden. De grootte, vorm en textuur van de ROYAL...
  De Duitse Herder heeft een lange, sterke muil met sterke tanden. De grootte, vorm en textuur van de ROYAL CANIN® GERMAN SHEPHERD-brokken zijn speciaal bedacht zodat dit ras ze gemakkelijk kan oppakken en aangezet wordt om te kauwen.
  Meer lezen
 • Ondersteuning van de spijsvertering
  Een nauwkeurige selectie van vezels ondersteunt de darmtransit en de darmflora. Daarnaast ondersteunen de...
  Een nauwkeurige selectie van vezels ondersteunt de darmtransit en de darmflora. Daarnaast ondersteunen de licht verteerbare eiwitten een vlotte spijsvertering en een goede stoelgang.
  Meer lezen
 • Ondersteuning van een gezonde en glanzende vacht
  De combinatie van vitaminen, aminozuren en vetzuren werd speciaal uitgekozen ter ondersteuning van een glanzende en soepele vacht.
 • Ondersteuning van gezonde gewrichten
  Er werden specifieke voedingsstoffen zoals glucosamine en chondroïtinesulfaat toegevoegd om soepele en gezonde gewrichten te ondersteunen.
 • Natuurlijke weerstand
  Deze rassenvoeding biedt een extra ondersteuning voor de natuurlijke weerstand van de Duitse Herder.
Video

Duitse Herder

Bekijk onze video voor meer informatie over de DUITSE HERDER

Het karakter van de Duitse Herder

De Duitse Herder is een zeer intelligent ras. Zijn temperament kan variëren, maar energiek is hij altijd! Training is essentieel voor de Duitse Herder, maar zijn intelligentie en volgzame aard maken dit gelukkig erg eenvoudig. Om al zijn mogelijkheden ten volle te kunnen ontplooien, moet de Duitse Herder al vanaf een zeer jonge leeftijd leren de wensen van zijn baasje te respecteren.

 

Oorsprong

De Duitse Herder is een van de populairste hondenrassen ter wereld. De Duitse Herder zoals we hem vandaag kennen, werd ontwikkeld in Duitsland aan het einde van de 19de eeuw. Naarmate er steeds minder behoefte was aan herdershonden, werd het ras steeds vaker ingezet als politiehond en in het leger.

Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen