De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Geef uw mening
Geef een score

De weg naar een gezonde huid

De weg naar een gezonde huid

Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 20% van de consulten van dierenartsen dermatologische patienten betreft* . Dat is een vijfde van al uw consulten! U ontvangt van ons dit pakket om u bij deze consulten te ondersteunen met het adviseren van de juiste voeding; vol met belangrijke achtergrondinformatie voor u als dierenarts, maar ook materiaal waarmee u uw patiënt kunt informeren over huidproblemen. Samen helpen we katten en honden op weg naar een gezonde huid!

Voor u

Deze materialen zijn voor u als dierenarts/dierenartsassistent(e) bestemd:

Whitepaper

In deze whitepaper ontvangt u meer informatie over de wetenschappelijke onderzoeken die de basis vormen van de Anallergenic voedingen. Door het bieden van inzicht omtrent onderzoek en ontwikkeling van Anallergenic en alle maatregelen die worden genomen om de zuiverheid en effectiviteit te waarborgen, kunt u het gebruik van Anallergenic als eliminatiedieet en onderhoudsvoeding nóg beter onderbouwen naar uw patiënten.

Informatiefolder Dermatology

Deze folder bevat technische informatie over huidaandoeningen en voedselovergevoeligheid bij katten en honden en geeft een helder overzicht van de producten binnen het ROYAL CANIN® Dermatology assortiment.

A3-poster huidaandoeningen

De poster kunt u ophangen in uw spreekkamer om uw patiënten te informeren over atopische dermatitis.

Beslisboom Dermatology

Dit overzichtelijke schema helpt om uit te leggen welke voeding het meest geschikt is om de kat of hond te ondersteunen bij huidproblemen.

Voor uw patiënt

Met deze materialen kunt u uw patiënten informeren over huidproblemen. Deze informatie is gericht aan uw patiënten, zowel voor na een consult (folders), als preventief informeren via narrowcasting of social media.

Folders
Deze folders kunt u meegeven aan huisdiereigenaren. Hierin staat meer informatie over de oorzaak van huidaandoeningen bij katten en honden en hoe een eliminatiedieet kan helpen om een juiste diagnose te kunnen stellen. Zo kan uw patiënt alle informatie thuis nog eens rustig nalezen.


Wachtkamer

Narrowcasting Dermatology
Deze video kunt u in de wachtkamer afspelen om uw patiënten bewust te maken van huidproblemen en mogelijke oorzaken.

Dermatology wachtkamerposter
De poster kunt u ophangen in uw wachtkamer om uw patiënten te laten weten dat u er voor hen en de kat of hond bent om te helpen in de weg naar een gezonde huid.

Online social posts

Deze posts kunt u op uw eigen social media kanalen plaatsen om uw patiënten bewust te maken van huidproblemen, te informeren over het anallergenic en mogelijke oorzaken.

Online social stories

Deze posts kunt u op uw eigen social media kanalen plaatsen om uw patiënten bewust te maken van huidproblemen, te informeren over het anallergenic en mogelijke oorzaken.

*Hill PB, Lo A, Eden CA, Huntley S, Morey V, Ramsey S, Richardson C, Smith DJ, Sutton C, Taylor MD, Thorpe E, Tidmarsh R, Williams V. Survey of the prevalence, diagnosis and treatment of dermatological conditions in small animals in general practice. Vet Rec. 2006 Apr 22;158(16):533-9. doi: 10.1136/ vr.158.16.533. Erratum in: Vet Rec. 2006 Jun 3;158(22):763. PMID: 16632525.
Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen