De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Mijn kitten en ik
Ontdek in deze gids alles wat u moet weten om uw kitten te verwelkomen, op te voeden, dagelijks te verzorgen en een mooie toekomst te bezorgen.
Groei van uw kitten
Kittens groeien de eerste maanden van hun leven heel snel. Een kitten weegt bij de geboorte ongeveer 120 gram. Na vier weken is dit gewicht al verviervoudigd. De ontwikkeling van een pasgeboren kitten tot een volwassen kat duurt ongeveer een jaar. In deze belangrijke periode bestaat er een grote behoefte aan energie en hoogwaardige voedingstoffen.
De naam van uw kitten
In België bestaan er een twintigtal verschillende kattenverenigingen. De beginletter van de naam voor kittens van raskatten verschilt per vereniging. Bij kattennamen is de klank belangrijk, kies daarom een korte en aangename kattennaam.
Voeding
Ondanks de nauwe band tussen mensen en katten hebben ze heel andere voedingsbehoeften dan wij. Ontdek welke voeding uw kitten het best ondersteunt tijdens de belangrijke groeifase.
Verzorging
Kittens beginnen hun vacht rond de leeftijd van 15 dagen zelf te verzorgen, maar soms hebben ze toch uw hulp nodig om hun vacht mooi te houden. Ook de nagels, ogen, oren en tanden moeten regelmatig worden gecontroleerd.
Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen