De geschikte voeding vinden
Royal Canin
Mijn pup en ik
Ontdek in deze gids alles wat u moet weten om uw pup te verwelkomen, op te voeden, dagelijks te verzorgen en een mooie toekomst te bezorgen.
Groei van uw pup
De groei is de belangrijkste periode in het leven van uw hond. Een pup weegt bij de geboorte een paar 100 gram en zijn gewicht zal, afhankelijk van het ras, ongeveer 20 tot 100 keer toenemen. Voor een harmonieuze ontwikkeling is het belangrijk dat u de meest geschikte voeding voor uw pup uitkiest en dat u de dagelijks aanbevolen hoeveelheid respecteert.
Naam van uw pup
Voor Belgische rashonden, ingeschreven in het stamboek van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, wordt er elk jaar een nieuwe beginletter afgesproken voor de officiële naam, zodat het geboortejaar makkelijk nagegaan kan worden. De beginletter schuift elk jaar op en dit jaar (2018) is de beginletter R. De naam mag maximaal uit 29 tekens bestaan.
Voeding
Doordat we ons zo verwant voelen met honden, denken we soms dat alles wat voor ons goed is ook voor hen goed is. Maar honden hebben specifieke voedingsbehoeften, die sterk van de onze verschillen. Bij honden kan variatie in hun voeding zelfs schadelijk zijn en het spijsverteringsstelsel in de war brengen.
Hygiëne en verzorging van uw pup
De hygiëne en de gezondheid van uw pup hangen grotendeels af van zijn verzorging en de aandacht die u aan hem besteedt. Zijn vacht, oren, ogen en tanden zijn enkele aandachtspunten die u regelmatig moet controleren om zijn welzijn te blijven garanderen. Het is aangeraden uw pup reeds van jongs af aan te laten wennen aan deze handelingen.
Vind de meest geschikte voeding voor uw dier
Cookie instellingen