Uw Kat
is uniek
en heeft specifieke voedingsbehoeften

Actie geldig vanaf 18 november

Votre chat est unique !

2+1 gratis

Ga van 18/11/2017 tot en met 3/12/2017 naar uw dierenspeciaalzaak of tot en met 17/12/2017 naar uw dierenarts en geniet van deze exclusieve actie.

Lees meer

2+1 gratuit

Dans votre magasin spécialisé

Bij uw dierenspeciaalzaak

Tot en met 3 december

2+1 gratis*

Geniet nu van 2 + 1 gratis op het volledige assortiment Royal Canin® voor katten.

* Geldig bij aankoop van 2 identieke referenties vanaf 1,5 kg en/of doosjes versheidszakjes van de assortimenten Feline Breed Nutrition, Feline Health Nutrition of Feline Care Nutrition.

Om aan de actie deel te nemen, moet u in het bezit zijn van een Royaltykaart

Vind hier uw deelnemende dierenspeciaalzaak

Pack Regular Sensible

Chez votre vétérinaire

Bij uw dierenarts

Tot en met 17 december

2+1 gratis*

Geniet nu van 2 + 1 gratis op het volledige assortiment Royal Canin® voor katten.

* Actie geldig bij aankoop van 2 dezelfde referenties (zakken vanaf 1,5 kg, doosjes versheidszakjes of plateaus met blikjes) binnen de assortimenten Multifunction Therapeutic Diet Cat, Veterinary Diet Cat, Vet Care Nutrition Cat en Feline Breed Nutrition.

Om aan de actie deel te nemen, moet u in het bezit zijn van een Royaltykaart

Vind hier uw deelnemende dierenarts

Pack Neutered - Satiety Balance

Geniet van de 2+1-promotie dankzij uw Royal Canin®-getrouwheidskaart

Heeft u nog geen getrouwheidskaart van Royal Canin?
Vraag ernaar bij uw dierenarts of dierenspeciaalzaak

Kaart aanvragen

Carte de fidélité

Uw kat is uniek!

En heeft specifieke voedingsbehoeften

Door hun elegantie en wijsheid dwingen katten bewondering af. Sommige maken indruk met hun vacht, andere met hun grootte of temperament. Elke kat is uniek en heeft zijn eigen kenmerken – en als gevolg daarvan ook zijn specifieke voedingsbehoeften. Ontdek ons assortiment met meer dan 50 unieke formules.

De specifieke behoeften van elke kat zijn in kaart gebracht door jarenlang wetenschappelijk onderzoek en observaties dankzij een zeer nauwe samenwerking met een netwerk van katten- en kettenexperts. Onze voeding houdt rekening met het ras, de leeftijd, levensstijl, seksuele status en andere individuele behoeften.

Ontdek de specifieke behoeften van uw kat tijdens elke leeftijdsfase met onze tijdslijn.

2+1 gratuit

1ste groeifase

0 - 4 MAANDEN

Kittens hebben een zwakke natuurlijke immuniteit en de moedermelk voert essentiële voedingsstoffen aan die bijdragen tot de opbouw van de immuniteit, het zenuwstelsel en de spijsverteringscapaciteit van de kitten.

Royal Canin® heeft de aangepaste nutritionele oplossing voor uw kitten! Vind de ideale voeding voor uw kitten via onze productfinder!

2de groeifase

4 - 12 MAANDEN

Op deze leeftijd vertraagt de groei en is het noodzakelijk om van Mother & Babycat over te stappen op Kitten. Tussen de leeftijd van 4 en 12 maanden is het spijsverteringsstelsel van de kitten nog in volle ontwikkeling, waarvoor een voeding met uiterst verteerbare L.I.P.-eiwitten en prebiotica die bijdragen tot een evenwichtige darmflora gunstig is.

Royal Canin® heeft de aangepaste nutritionele oplossing voor uw kitten! Vind de ideale voeding voor uw kitten via onze productfinder!

Volwassen levensfase

12 MAANDEN - 7 JAAR

Rond de leeftijd van 12 maanden wordt uw kat volwassen en zullen zijn voedingsbehoeften veranderen.

Schakel over op een adult voeding die rekening houdt met de specifieke behoeften van uw volwassen kat. Vind de ideale voeding voor uw volwassen kat via onze productfinder!

1e verouderingsfase

7 - 12 JAAR

Als uw kat 7 jaar is, komt hij in de eerste verouderingsfase. De ouderdomsverschijnselen zullen nog niet zichtbaar zijn, maar op cellulair niveau verschijnen echter wel de eerste tekenen van veroudering.

2e verouderingsfase

12 - 15 JAAR

Ouderdomsverschijnselen worden duidelijker zichtbaar vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veroudering leidt tot een geleidelijke afname van de lichaamsfuncties en zintuiglijke capaciteiten.

Geriatrische fase

15 - 20 JAAR

De levensverwachting van katten is sterk gestegen. Katten worden nu gemiddeld 15 jaar oud en het is niet ongewoon dat katten zelfs 20 jaar oud worden. Er wachten u de komende jaren dus nog heel wat mooie momenten samen met uw kat.

 1. Bij de geboorte zijn de oog- en oorkanalen van kittens gesloten, waardoor ze niet kunnen zien of horen. Daardoor moeten ze dicht bij hun moeder blijven.

 2. De ogen van de kitten moeten beginnen te openen, maar zijn zicht is nog niet volledig ontwikkeld. De reukzin van de kitten begint zich ook te ontwikkelen.

 3. Kittens maken een intense groei door vanaf de geboorte tot de leeftijd van 4 maanden en hebben daardoor erg hoge energiebehoeften. Kittens van 4 weken moeten hun geboortegewicht ongeveer verviervoudigd hebben en tegen de leeftijd van 8 weken moet het ongeveer verachtvoudigd zijn.

 4. De kitten begint meer te stappen, loopt rond en begint te spelen, waardoor dit de ideale periode is om te beginnen met zijn socialisering.

 5. Op deze leeftijd kunt u uw kitten zijn eerste ontwormbehandeling geven.

 6. Op deze leeftijd zal uw kitten zijn eerste vaccinatie krijgen om hem te beschermen tegen ziekten van buitenaf.

 7. Nu krijgt uw kitten een boostervaccinatie. Meestal is dit ook de leeftijd waarop u uw kitten bij de fokker mag gaan ophalen.

 8. Als uw kat op de leeftijd van 6 maanden gesteriliseerd is, kunnen zijn voedingsbehoeften veranderen en kan uw kat de neiging krijgen om te verdikken. Een aangepaste voeding voor gecastreerde katten is aangeraden om het ideaal gewicht te behouden.

 9. Op deze leeftijd wordt uw kitten een adolescent, al zal hij pas vanaf de leeftijd van minstens 1 jaar volgroeid zijn.

 10. Katten van grote rassen zoals de Maine Coon hebben een langere groeifase en zijn pas volwassen rond de leeftijd van 15 maanden.

 11. Schakel over op een voeding die uw kat optimaal ondersteunt tijdens de eerste verouderingsfase. Vind de ideale voeding voor uw senior kat via onze productfinder!

 12. Schakel over op een voeding die uw kat optimaal ondersteunt tijdens de tweede verouderingsfase. Vind de ideale voeding voor uw senior kat via onze productfinder!

Vind de meest geschikte voeding voor uw kat dankzij onze product finder!

Vind hier de deelnemende partners in uw buurt!

Vul hieronder uw postcode in en vind uw dichtstbijzijnde dierenspeciaalzaak of dierenarts.

Uitzonderlijk in elk detail

Royal Canin – Mars

All Rights Reserved 2017 Royal Canin®

Deelnemen

Geniet van de 2+1-promotie

Koop 2 identieke referenties en ontvang dezelfde referentie gratis.

Enkel geldig met een Royal Canin®-royaltykaart. Heeft u nog geen kaart?